Записването при нас става на посочения телефон за връзка , като се фиксира ден и час, който не се променя за целия период на посещение при нас, освен в случаите на промяна на училищната програма (втори срок). При всяка друга наложаща се промяна, трябва да се свържете с нас поне 2 дена предварително, ако е възможно да се направи спрямо графика (винаги съдействаме).

Заплащането се извършва по банков път, след като сме уточнили вашия избор за часове.
Заплащането е на месец спрямо бройката часове, които сме фиксирали.
Извършва се до 1-во число на новия месец.
При липса на заплатена месечна вноска губите фиксирания ден и час, съобразен с вашите изисквания преди това. Еднократен час може да бъде заплатен и ползван при нужда от извънредно посещение или нови клиенти, които искат да се запознаят с нашия начин на работа. ( тестов час).

Условията за груповите занимания са идентични с индивидуалните.
Префернцията, която ползвате при групите е отстъпка от 5 лв на час от посочените цени за индивидуално занимание. Групите са малки до 4 деца и стартират при минимум две деца.
Отсъствието без предварително предупреждение поне 48 часа по-рано е за ваша сметка. При извънредно отсъствие на преподавател получавате един час бонус, като компенсация от наша страна.
Часове не могат да бъдат прехвърляни от единия месец за другия.

Материалите за работа се предоставят от нас по време на часа. От ваша страна не се изисква да закупувате нищо.
В цената за час са включени материалите за работа, които се споделят и изпращането на домашна работа, както и проверката и от наша страна.

Часовете, които се извършват след 19:30 часа са с допълнителна такса от 5 лв на час от посочените цени в ценоразписа ни.

Лоялността е важна за нас! Благодарим ви за доверието!